Hampaiden puhdistus ilman nukutusta.

Hammaskiven poisto ultraäänellä

Hammaskiven poisto ultraäänihammasharjan avulla on oiva tapa ylläpitää lemmikkisi suun terveyttä. Toimenpiteessä eläintä ei nukuteta ja näin se soveltuu myös esimerkiksi vanhuksille. Ultraäänipuhdistus sopii erityisesti koirille, mutta myös joillekin kissoille.

Ultraäänihammasharja ei pärise eikä tärise! Harjan toiminta perustuu ultraääniaaltojen ja erikoishammastahnan yhteisvaikutuksesta muodostuviin nanokupliin, jotka pehmentävät hammaskiveä niin, että se on helpommin poistettavissa, sekä ehkäisee uuden hammaskiven muodostumista. Ultraääniaallot myös vähentävät bakteereita ja muita mikrobeja hampaiden pinnoilta ja ientaskuista. Lopputuloksena on puhdas ja hajuton suu!

Säännöllinen hampaiden puhdistus on erittäin tärkeää lemmikkisi hyvinvoinnin kannalta ja säästää parhaimmillaan suurilta hammasremonteilta. Hammaskiven poisto ultraäänellä ei kuitekaan korvaa täysin eläinlääkärin nukutusessa suorittamaa hampaiden perusteellista puhdistusta sekä tutkintaa. Jos hammaskiveä on päässyt kertymään runsaasti, tulee suu ensin hoitaa kuntoon eläinlääkärin toimesta.

Hoitotoimenpide tapahtuu aina lemmikin ehdoilla ja hellää käsittelyä käyttäen.

  • Hammaskiven poisto 60,00 e/tunti
    Hampaiden puhdistus utraäänihammasharjalla ja tahnalla, sekä hammaskiven mekaaninen poisto rapsuttamalla.

Kotikäynneissä veloitan kilometrikorvausta 1€/km yhden suuntaisesta matkasta.