Petpalvelu
Helena hoiti meijän suomenlapinkoiran kesäkuntoon! leikkas kynnet, otti pohjavilloja, siisti jalat ja pesi koiran pepun ku en saanut näitä itse oikein tehtyä niin oli ihana saada ammattitaitoista ja ystävällistä apua :) suositellaan kovasti kermit koiran kanssa Helenan palveluita! Vilma
Hoitokäynnit kotiin koska tahansa.

Petpalvelu tekee hoitokäyntejä kotiisi.

Määritä itse hoitokäynnin ajankohta ja kesto. Petpalvelu hoitaa loput! Hoitokäyntien hinta määräytyy toteutuneen mukaan. Palveluihin sisältyy ilmainen tutustumiskäynti. Pidempään seuranpitoon ja yön yli -hoitoon löydät tietoa kohdasta Kotivahti.

 • Ulkoilutukset ja hoitokäynnit arkisin 30,00 e/tunti
  Ulkoilutukset koirille ja hoitokäynnit kaikille eläimille. Käynnin pituus sovitaan etukäteen. Veloitus toteutuneen mukaan.
 • Ulkoilutukset ja hoitokäynnit viikonloppuisin ja pyhinä 40,00 e/tunti
  Ulkoilutukset koirille ja hoitokäynnit kaikille eläimille. Käynnin pituus sovitaan etukäteen. Veloitus toteutuneen mukaan.
 • Apulainen arkisin 30,00 e/tunti
  Apulainen esimerkiksi eläinlääkäriin tai näyttelyyn. Kuljetus- ja kantoapu.
 • Apulainen viikonloppuisin ja pyhinä 40,00 e/tunti
  Apulainen esimerkiksi eläinlääkäriin tai näyttelyyn. Kuljetus- ja kantoapu
 • Kotiapulainen eläinystävlliseen tapaan 30,00 e/tunti
  Kotityöt sopimuksen mukaan esim. imurointi, lattioiden pesu ja pihatyöt. Mahdollista yhdistää myös hoitokäynteihin. HUOM! Oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Kotikäynneissä veloitan kilometrikorvausta 1€/km yhden suuntaisesta matkasta.

Tee tarjouspyyntö

Jos tarvitset säännöllistä tai pitkäkestoista hoitoapua lemmikillesi, tai käyntejä tulee useampi päivässä, voit lähettää viestin kohdassa tarjouspyyntö.