Petpalvelu
Helena hoiti meijän suomenlapinkoiran kesäkuntoon! leikkas kynnet, otti pohjavilloja, siisti jalat ja pesi koiran pepun ku en saanut näitä itse oikein tehtyä niin oli ihana saada ammattitaitoista ja ystävällistä apua :) suositellaan kovasti kermit koiran kanssa Helenan palveluita! Vilma
Miksi valita Petpalvelu?

Petpalvelu tuo apua monelle

Pennut, vanhukset, pidätyskyvyttömät tai aktiiviset koirat saattavat tarvita välilenkkiä töissä olosi aikana. Jotkut koirat kärsivät myös eroahdistuksesta ja niiden oloa helpottaisi, jos joku kävisi tarkastamassa tilanteen puolessavälissä työpäivääsi.

Petpalvelu tarjoaa myös korvaamatonta apua sairastuneille lemmikin omistajille, kuten myös toipilaille. Jokainen tarvitsee joskus loman tai vapaa päivän ja kaikkialle ei voi tai kannata ottaa lemmikkiä mukaan. Voimme yhdessä räätälöidä juuri sopivan hoitojakson sinun lemmikillesi. Käyn luonasi hoitamassa lemmikkiäsi ja halutessasi lähetän sinulle hauskoja kuvia hoitokäyntien luonteesta.

Vaihtoehtoinen hoitomuoto lemmikillesi

Eläimelle oma koti on sille turvallisin ja stressittömin ympäristö. Omistajan poissaolo stressaa lemmikkiä suuresti ja lisästressiä sille koituu, jos se joudutaan viemään vielä vieraaseen hoitoympäristöön. Petpalvelu mahdollistaa eläimen kotiin jäämisen, jolloin sen stressitaso pysyy minimissään.

Petpalvelu on vaihtoehtoinen hoitomuoto hoitolalle ja lemmikkipäiväkodeille. Joillekin yksilöille nämä hoitomuodot eivät sovi vaan eläin stressaa, tuhoaa ja metelöi lakkaamatta vieraassa ympäristössä. Tällainen käytös hoitolassa on epätoivottavaa, sillä se nostaa myös muiden hoitoeläinten stressitasoa. Jotkut eläimet ahdistuvat tilan puutteesta, kuten esimerkiksi kissat. Niille avaran kodin lämmöstä on usein suuri stressi siirtyä hoitolan pieniin häkkeihin, vaikka hoito olisikin ensiluokkaista. Tällaisissa tilanteissa Petpalvelu tarjoaa vaihtoehtoisen hoitomuodon, joka saattaa sopia lemmikillesi paremmin.

Eläimen kuljettaminen erinäisiin hoitopaikkoihin on myös omistajalle toisinaan melko vaivalloista. Jyrsijöiden, matelijoiden ja lintujen isoja asumuksia on haastava siirtää. Akvaarioon laitettavat ruokinta-automaatit ja lomaruuat sotkevat hurjasti ja herkimmät kaloista menehtyy huonontuneiden vesiarvojen vuoksi. Monille eksoottisemmille eläimille on ehkä haastavaa löytää hoitopaikkaa, jossa osataan hoitaa sitä sen vaatimusten mukaisesti.

Henkilökohtaista hoivaa

Petpalvelun tarjoama hoitomuoto on myös henkilökohtaisempaa. Lemmikkisi saa jakamattoman huomion koko käynnin ajaksi. Omistajalla on myös mahdollisuus vapaammin vaikuttaa hoitokäynnin sisältöön. Ehkä toivot ekstrapitkää lenkkiä koirallesi, kenties tutussa koirapuistossa käyntiä, ehkä pentusi halajaa leikkituokiota tai kissasi tai kanisi viihtyisi ulkoilutuksessa valjaissa. Kaikki on mahdollista ja pyrin toteuttamaan käynnit juuri sinun toiveidesi mukaan.