Petpalvelu
Paras palvelu Turussa! Olen todella tyytyväinen. Kiitos paljon! Julia
Miksi valita Petpalvelu?

Petpalvelulta ystävällistä ja ammattitaitoista apua lemmikkisi hoitoon

Petpalvelu on pieni yksityisyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2017. Palvelu on hyvin henkilökohtaista. Kaikki hoidot suorittaa aina sama koulutettu eläintenhoitaja iloisella asenteella ja ammattimaisella otteella. Trimmaajana ja eläintenhoitajana olen eläinlähtöinen ja käsittelen eläimiä aina inhimillisesti ja tuottamatta niille tarpeetonta stressiä. Olen eläinten ystävänä perehtynyt hyvin eläinten käyttäytymismalleihin ja ymmärrän niiden toimintaa hyvin.

Hoitotoimenpiteet tutusti ja turvallisesti

Onko turkki päässyt takkuun? Onko kynsienleikkuu koirasi kanssa puoli tuntia tuskaa ja kyyneliä? Entä tiesitkö, että koirien hampaatkin tarvitsevat säännöllistä puhdistusta? Eläimille tehtävät hoitotoimenpiteet ovat harvoin miellyttävää yhdessä tekemistä. Usein totuttelu on tietämättä jäänyt vähäiseksi ja toimenpiteiden ikävyyden takia ne saattavat retkahtaa retuperälle. Eläinten hoitotoimenpiteiden säännöllinen toteutus kuten turkin huolto ja trimmaus, pesu, kynsien leikkuu sekä hampaiden puhdistus on kuitenkin lemmikin hyvinvoinnin kannalta ehdottoman tärkeää. Hoitamaton turkki tai väärillä välineillä käsittely saattaa aiheuttaa eläimelle suurta epämukavuutta ja ihotulehduksia, pitkät kynnet aiheuttavat kipuja koiran jokaisella askeleella ja huonosta suunhoidosta koituu koiralle tulehduksia, tuskaa ja pahimmassa tapauksessa verenmyrkytys, joka voi johtaa eläimen menehtymiseen. Jos hoitotoimenpiteiden toteutus on kotona vaikeaa ja yhteisymmärrykseen lemmikin kanssa ei päästä, on tarpeetonta tuntea häpeää tai soimata itseään. On parempi tukeutua ammattilaisen apuun, jolloin toimenpiteet ovat usein ihan jokaiselle osapuolelle miellyttävämpiä. Petpalvelu auttaa lemmikkisi hoidossa silloinkin kun kyseessä on toimenpiteeseen tottumaton eläin ja tavoitteena on kouluttaa hoitotoimenpiteet sille mahdollisimman siedettäviksi. Eläimiä ei koskaan sidota tai selätetä ja tarvittaessa se saa taukoja ja herkkuja toimenpiteen aikana.

Vaihtoehtoinen hoitomuoto lemmikillesi

Eläimelle oma koti on sille turvallisin ja stressittömin ympäristö. Omistajan poissaolo stressaa lemmikkiä suuresti ja lisästressiä sille koituu, jos se joudutaan viemään vielä vieraaseen hoitoympäristöön. Petpalvelu mahdollistaa eläimen kotiin jäämisen, jolloin sen stressitaso pysyy minimissään.

Petpalvelu on vaihtoehtoinen hoitomuoto hoitolalle. Joillekin yksilöille nämä hoitomuodot eivät sovi vaan eläin stressaa, tuhoaa ja metelöi lakkaamatta vieraassa ympäristössä. Tällainen käytös hoitolassa on epätoivottavaa, sillä se nostaa myös muiden hoitoeläinten stressitasoa. Jotkut eläimet ahdistuvat tilan puutteesta, kuten esimerkiksi kissat. Niille avaran kodin lämmöstä on usein suuri stressi siirtyä hoitolan pieniin häkkeihin, vaikka hoito olisikin ensiluokkaista. Tällaisissa tilanteissa Petpalvelu tarjoaa vaihtoehtoisen hoitomuodon, joka saattaa sopia lemmikillesi paremmin.

Eläimen kuljettaminen erinäisiin hoitopaikkoihin on myös omistajalle toisinaan melko vaivalloista. Jyrsijöiden, matelijoiden ja lintujen isoja asumuksia on haastava siirtää. Akvaarioon laitettavat ruokinta-automaatit ja lomaruuat sotkevat hurjasti ja herkimmät kaloista menehtyy huonontuneiden vesiarvojen vuoksi. Monille eksoottisemmille eläimille on ehkä haastavaa löytää hoitopaikkaa, jossa osataan hoitaa sitä sen vaatimusten mukaisesti.

Henkilökohtaista hoivaa

Petpalvelun tarjoama hoitomuoto on myös henkilökohtaisempaa. Lemmikkisi saa jakamattoman huomion koko käynnin ajaksi sille tutulta hoitajalta. Omistajalla on myös mahdollisuus vapaammin vaikuttaa hoitokäynnin sisältöön. Ehkä toivot ekstrapitkää lenkkiä koirallesi, kenties tutussa koirapuistossa käyntiä, ehkä pentusi halajaa leikkituokiota tai kissasi tai kanisi viihtyisi ulkoilutuksessa valjaissa. Kaikki on mahdollista ja pyrin toteuttamaan käynnit juuri sinun toiveidesi mukaan.