Petpalvelu
Oli ihana palata reissulta kotiin, kun vastassa oli puhdas lapottu akvaario. Eikä tarvinnut pelätä yliruokintaa. Helena on myös lyhyelläkin varoitusajalla tullut ulkoiluttamaan koiraani. Ei oltaisi selvitty pitkistä työpäivistä ilman Oona

Ohjeita trimmaukseen ja hoitotoimenpiteisiin saapuvalle.

Saapuminen

Petpalvelun toimipiste sijaitsee osoitteessa Rautsuonkatu 23 Ilpoisissa, Turussa. Määränpää on päättyvän tien viimeinen talo oikealla. Auton voi jättää parkkiin kadulle, mutta ethän tuki ajotietä tontille. Julkisen liikenteen bussit 61 ja 99 pysähtyvät viereiselle pysäkille. Varaathan aina ajan ennen tuloasi.

Petpalvelun salonki

Teen trimmauksia ja hoitotoimenpiteitä kotitontillani sijaitsevassa piharakennuksessa. Rakennus on pihan perällä ja pääset kulkemaan sinne avoimesta portista pihan poikki. Päärakennus on asumiskäytössä ja asiakkaiden tulee antaa kotirauha siellä asuville ihmisille ja koirille. Ethän siis koputtele rakennuksen ikkunaan tai oveen.

Saavuthan paikalle täsmällisesti, sillä jokaiselle asiakkaalle varataan vain toimenpiteeseen noin kuluva aika. Jos olet paikalla ajoissa, odotathan ystävällisesti vuoroasi pihan ulkopuolella autossasi tai kadun puolella. Näin edellinen asiakas saa poistua paikalta turvallisesti ilman kohtaamisia pihalla. Pidäthän koirasi myös aina kytkettynä.

Lisäksi

Jotta käynnistä saataisiin karvakaverille mahdollisimman positiivinen kokemus, on ehdottomasti suositeltavaa, että varaat mukaasi runsaasti mieluisia herkkupaloja. Voit myös välttää ruokkimasta koiraasi juuri ennen trimmausta, jolloin herkut maistuvat paremmin eikä päivän ruoka annos kasva liian suureksi. Jos herkut unohtuvat, salongissa on myynnissä pieni valikoima koirille suunnattuja viljattomia herkkuja.

Omistaja saa halutessaan jäädä paikalle toimenpiteen ajaksi. Huomioitavaa kuitenkin on, että jotkut koirat reagoivat omistajan läsnäoloon pyrkimällä omistajan luo siinä onnistumatta ja se voi aiheuttaa koiralle tarpeetonta stressiä. Katsomme tilannetta aina yhdessä omistajan kanssa.

Älä tuo koskaan sairastunutta koiraa trimmaukseen. Vältä trimmausta jos koirallasi on avohaava tai tulehdustiloja. Näistä ja muista mahdollisista eläimen terveydellisistä poikkeamista (esim. kasvaimet, kulumat tai muut rakenteelliset ongelmat) tulee ehdottomasti ilmoittaa trimmaajalle. On myös hyvä kertoa, jos lemmikilläsi on erityisiä pelkoja tai mahdollisia arkoja kohtia. Vältä koirien tarpeiden tekoa pihan puolella. Jos näin kuitenkin tapahtuu niin korjaathan jätökset rakennuksen nurkalla olevaan roskikseen. Peruutukset tulee tehdä 48 tuntia ennen ajan alkua. Myöhemmissä peruutuksissa asiakkaalta voidaan veloittaa peruutusmaksu.

Tervetuloa!